Webshop készítésManapság már nem számít különlegességnek, ha egy vállalkozásnak saját webáruháza van, inkább elvárás. A világ egyre jobban a digitalizáció felé halad, az emberek pedig szívesebben vásárolnak online, és megbízhatóbbnak találják azokat a boltokat, melyek webshopon keresztül is értékesítenek. A weboldalad vagy webáruházad képvisel téged és a vállalkozásodat, az emberek pillanatok alatt képesek döntést hozni és ha a honlap nem néz ki jól, átláthatatlan vagy nem működik megfelelően ott hagyják és máshoz mennek. A webshop készítése során nem csak egy weboldalt készítünk, segítünk beindítani a vállalkozásodat, piackutatást végzünk, szükség esetén arculatot tervezünk és teszünk róla, hogy az oldalad sikeres legyen. Tudjuk mennyire fontos a megfelelő design és marketing így végig ebben is segítségedre leszünk.

Miért válassz minket?


Mindenhol jól mutat

A <BR>Works kizárólag reszponzív weboldalakat készít. Ez azt jelenti, hogy a webáruházakat úgy készítjük el, hogy azok minden eszközön (telefon, laptop, tv, hűtő stb.) tökéletesen mutasson. Mi ezért NEM számolunk fel külön díjat.

Gyors munkavégzés

Az idő pénz, tudjuk mennyire fontosak a határidők és mi ezt tiszteletben is tartjuk. Nem gond, ha idő szűkében vagy mi alkalmazkodunk hozzád! Mi hétvégén is dolgozunk, hogy webshopod néhány napon belül már működőképes legyen.

Nem hagyunk magadra

Habár a lehető legfelhasználóbarátabb rendszerekkel dolgozunk nem várjuk el mindenkitől, hogy azonnal kezelni tudja. A webshop használatára mindenkit betanítunk, személyreszabott oktatóvideókat készítünk teljes ingyen és ha még utána is kérdésed van mi ott leszünk

Marketing

Számtalan webshopot készítettünk már és láttunk. Tudjuk, hogy egy online vállalkozás mitől lesz jó, mi kell az embereknek. A webshop készítés nem csak abból áll, hogy feltelepítünk egy sablont és átadjuk neked. Segítünk beindítani a vállalkozásodat, tanácsokkal látunk el, nem csak megépítjük, de meg is tervezzük a weboldaladat. Szükség esetén, pedig további extra funkciókkal kötjük össze (pl.: hírlevélkezelő rendszer)

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás ami segít, hogy a weboldalad jobb helyezést érjen el a Google találati listájában. Minden webshopot úgy készítünk, hogy az megfeleljen a SEO alapvető szabályainak és amennyiben további tanácsokra vagy keresőoptimalizálásra lenne szükséged, mi segítünk.

Nincs havidíj


 A legtöbb szolgáltatóval ellentétben mi nem bérbe adjuk a webáruházakat. A webshopoknak egyszeri ára van, amit elkészítünk az örökre a tied marad.

Tűnj ki a tömegből!

Minőségi vállalkozásoknak minőségi weboldal jár!

Nincs ötleted? Semmi gond!

Tudjuk, hogy ha még sosem volt webshopod, akkor nagyon sok dolog idegen vagy nehezen érthető lehet: Milyen tárhelyet válasszak? Hol vegyek domaint? Milyen fizetési szolgáltatást használjak? Hogyan nézzen ki a weboldalam? stb. Nem kell semmi miatt se aggódnod, hiszen nálunk a weboldal készítés része, hogy tanácsokkal látunk el. Senki sem születik úgy, hogy mindent tud, nekünk is jónéhány webáruházat kellett elkészítenünk mire mindennel tisztában lettünk. Szeretnénk megosztani a tapasztalatainkat és, hogy te mindenből a legjobbat válaszd. A webshop átadása után sem maradsz magadra, elmondjuk, hogyan lenne érdemes tovább haladni, milyen SEO és marketing eszközökre kellene koncentrálni és mivel lehetne a későbbiekben bővíteni oldaladat. Amennyiben, pedig bármikor gondod adódna, ne feledd, hogy mi mindig itt leszünk.

Mit használunk? Woocommerce?

A weboldal készítés során mindig ügyfeleink igényeihez alkalmazkodunk. A legtöbb esetben woocommerce alapú weboldalakat készítünk, hiszen felhasználói szempontból számos előnye van. A Woocommerce egy webshop motor, ezen keresztül fut az interneten lévő áruházak nagy része. Rendkívül megbízható és legnagyobb előnye, hogy könnyen kezelhető, átlátható és rendkívül felhasználóbarát. Azok az ügyfeleink akik attól félnek, hogy nehezükre esik majd a saját webáruházuk kezelése a woocommerce használata mellett nem kell aggódniuk. Magyar kezelőfelülettel rendelkezik és mindent részletesen elmagyarázunk a használatával kapcsolatban akár személyesen, akár oktatóvideókon keresztül.

Bővebben a weboldalkészítésről

Látogasd meg a webfejlesztésről szóló oldalunkat, ahol mindenről részletesen beszámolunk az oldal alján, pedig a leggyakrabban előforduló kérdésekre válaszolunk

Olvasd el részletes cikkünket!