Weboldal készítés cégeknek, vállalkozásoknak és magányszemélyeknekEgy vállalkozás sikerének egyik legfontosabb eleme, a jó honlap.

Gondoljunk csak bele, szívesebben térünk be egy olyan üzletbe, ami átlátható, jól elrendezett és könnyen megtalálható benne minden, ugyanez igaz a weboldalakra is. A weboldalad a te üzleted és portfóliód, azon keresztül szeretnéd értékesíteni és népszerűsíteni termékeidet, szolgáltatásaidat vagy önmagadat. 

Biztosan hallottál már arról, hogy az első néhány másodperc a legfontosabb, ennyi idő elég, hogy az emberek véleményt alkossanak. Ha rákattintanak a honlapodra és az rendezetlen, esztétikailag nem helyén való vagy  nem jelenik meg megfelelően mobil eszközön, nem fognak sokat időzni rajta, akár milyen jó is a termék vagy szolgáltatás, amit te biztosítani szeretnél.Legfontosabb jellemzők


Határidők

Tudjuk, mennyire fontosak a határidők, ha valami megígérünk, azt időben be is fejezzük. Mielőtt nekilátunk a honlapkészítésnek, konzultálunk ügyfelünkkel, hogy olyan teljesítési dátumot adjunk meg, ami mindkettőnk számára optimális

Kezelhetőség

Cégek és vállalkozások esetében kiemelten fontos a kezelhetőség. Előfordul például egy webshop esetében, hogy a weboldalt napi szinten kell szerkeszteni és akár ezt több ember is végzi, ilyen esetekben szinte alapfeltétel, hogy az oldal bárki kezelni tudja.

Reszponzív

Manapság, ha weboldal készítésről beszélünk elengedhetetlen, hogy minden eszközön kiválóan megjelenjen és működjön. A <BR> Works által készített honlapok esetébe garantált a reszponzívitás.

Felhasználóbarát

A weboldal tükrözi a céget és az általa képviselt értékeket. Ha az nem működik rendesen, akkor a felhasználók elvesztik a bizalmukat. Minden webfejlesztés során odafigyelünk, hogy oldalaink felhasználóbarátak és könnyen áttekinthetőek legyenek ,továbbá a legújabb trendek szerint készüljenek el.

Kommunikáció

Weblapfejlesztés során szorosan együttműködünk megrendelőinkkel, rendszeresen prezentáljuk annak állapotát és előrehaladottságát, majd igény esetén módosítjuk. Célunk, hogy az elkészült honlap teljesen, olyan legyen, ahogy azt elképzelte.

SEO

Egy weboldal akkor jó, ha könnyen el is érhető. Weboldal készítés során arra törekszünk, hogy megfeleljünk a legújabb keresőoptimalizálás trendeknek, ezáltal a weboldal minden előrébb helyezkedjen el a Google keresőjében

Referenciák megtekintése!

Ajánlatkérés:

+36705007090

Hétvégén is elérhető!

SEO


A Google algoritmusa folyamatosan változik, újabb és újabb elvárásokat támasztva a weboldalak elé. A weblapfejlesztés során odafigyelünk, hogy az oldal megfeleljen az aktuális keresőoptimalizálás trendeknek. A keresőoptimalizálás egy összetett szakma, egy weboldalt nem elég egyszer keresőoptimalizálni, folyamatos odafigyelést és bővítést igényel. Amennyiben ügyfelünk igényt tart rá, a későbbiekben tudjuk vállalni a weboldal SEO ügyeinek rendbetartását és fejlesztését is.

Mennyibe kerül egy weboldal?

Olvasd el bejegyzésünket, egyedi ajánlatért pedig keress minket bátran!

Elolvasom!
applikáció

WebshopA webshopok mostanság érik virágkorukat. Hihetetlen mennyiségű webáruházat nyitnak szinte minden pillanatban. Rengeteg új vállalkozás próbál betörni a piacra, vagy meglévő, régóta a köztudatban lévő cégek térnek át az interneten való értékesítésre. Ez teljesen érthető, hiszen rendkívül jövedelmező az online árusítás. Egy webshop készítése manapság már nem számít kuriózumnak, bárkinek lehet sajátja, de egyáltalán nem mindegy, hogy az milyen. Ne bízzuk akárkire a vállalkozásunkat, forduljunk szakértőkhöz! Mi díjmentes tanácsadással kezdjük, mielőtt a megrendelés megtörténne, részletes útmutatást adunk a webáruházak világába és segítünk a legjobb úton elindulni.WordpressA wordpress egy rendkívül népszerű motor weboldalkészítéshez. Cégek, vállalkozók és intézmények előszeretettel használják. Legnagyobb előnye, hogy könnyen kezelhető és testreszabható. A legtöbb neten található webshop is wordpress és népszerű woocommerce plugin használatával készült.  A mi szolgáltatásaink között is szerepel a wordpress weblapkészítés. Nem probléma, ha még sosem találkoztál wordpress weboldalakkal, szívesen válaszolunk minden kérdésedre. Vedd fel velünk a kapcsolatot, vázold fel elképzeléseidet és segítünk eldönteni, hogy neked wordpress vagy esetleg más típusú weboldalra lenne-e szükséged. Miután elkészült a honlap egy oktatást tartunk, melyben részletesen elmagyarázzuk annak működését és, hogy, hogyan kezelhető. Gyakran videókat is készítünk, mely bármikor, többször is újranézhetőOnline időpontfoglaló rendszerKorszerűsítsd vállalkozásodat, takaríts meg időt és könnyítsd meg a saját dolgod és ügyfeleid dolgát egy online időpontfoglaló rendszerrel!
Beépített időpontfoglaló rendszer a weboldaladhoz. Hagyd, hogy ügyfeleid válasszanak maguknak időpontot, a te általad beállított, személyreszabott rendszeren keresztül! Analitika, online fizetés, többnyelvűség és még számos lehetőség rendszereink segítségével.Garancia

Fontosnak tartjuk a bizalmat, ezért minden munkánkra minimum 1 év garanciát vállalunk!

ElérhetőségNálunk ügyfelünk ideje az első. Szeretnénk, ha a weboldalkészítés során, minden rugalmasan és a lehető leghatékonyabban működne. Ezért a megrendelő igényeihez mérten folyamatosan tájékoztatjuk őt a weboldal aktuális állapotáról. A munka során többféle elérhetőséget is megadunk, melyeken szinte mindig elérhetőek vagyunk. Általában hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk.

Karbantartás
Bármennyire is tökéletes egy weboldal előbb utóbb karbantartásra lesz szükség. WordPress weboldalak esetén például pluginokat és témákat időközönként frissíteni, bizonyos esetekben cserélni kell, továbbá külső tényezők hatására is rákényszerülhetünk weboldalunk bővítésére vagy frissítésére. Gondoljunk csak a legújabb GDPR törvényekre, aminek hatására a weboldalak nagy részén már fel kell tüntetni a sütik használatát. Amennyiben  nem garanciális esetről van szó felár ellenében vállaljuk a weboldalak karbantartását is. Ez átlagosan 7.500 Ft / óra. Az ár esetenként eltérő, nagyobb weboldalaknál az első néhány, kisebb módosítást "ajándékba adjuk". Hosszú távú kérések esetén szintén más díjszabás történik. (például egy webáruházat kell üzemeltetni). Amennyiben karbantartás igénye merülne fel, a megkeresését követően az igénytől függően tudunk árajánlatot adni.

Tűnj ki a tömegből!

Minőségi vállalkozásoknak minőségi weboldal jár!


Gyakran ismételt kérdések


Röviden: igen. Természetesen ez függ a weboldal összetettségétől. Egy nap alatt is elkészíthető egy oldal. Természetesen mindig azt szoktuk mondani, hogy minden a weboldal összetettségétől függ. Volt már korábban dolgunk, sok olyan weboldallal, amit néhány nap alatt kellett összerakni, mert ügyfeleink szűkös határidők között voltak. Egy dolgot viszont sosem szabad elfelejteni a következő három dolog nem létezik egyszerre: minőségi, gyors, olcsó. Az egyiket mindig fel kell áldozni a másik kettőért, ha valaki gyors és minőségi honlapkészítést szeretne, sajnos az olcsóságot fel kell áldozni. Szeretnénk kiemelni, hogy alapvetően mindig tőlünk telhető leggyorsabban végezzük a munkát, de extrém esetekben (pl.: 24 óra alatt egy teljes webáruház beüzemelése) külső szakemberek bevonását kell igénybe vennünk, ami plusz költségeket jelent.


Ez az igényektől függ. Minden weboldal más és más. Minden weblap elkészítése előtt, részletes felmérést végzünk, melynek keretein belül ügyfelünk felvázolja az elképzeléseit, mi pedig egy konkrét árajánlattal szolgálunk. Nem óradíjba szoktunk dolgozni, hanem magát a weboldalt árazzuk be. Átlagosan egy weboldal 90.000 Ft természetesen, ez változhat a többszörösére és a töredékére is. Webshopok esetén 100.000 Ft a minimum, ahonnan indul az árszabás.


Egyáltalán nem. Minden esetben díjmentesen segítünk ügyfeleinknek kiválasztani a weboldalához leginkább való tárhelyszolgáltatást.


Természetesen! Nem csak magyar nyelvű weboldalak készítését vállaljuk, sőt az angol nyelvű oldalakért legtöbbször felárat sem számolunk.


Domain címet alapvetően hosszú távra választunk, nem célszerű menet közben módosítani, a Google-t és az ügyfeleket is összezavarhatjuk vele. Domaint különböző szolgáltatókon keresztül vásárolhatjuk meg. Érdemes ugyanazt választani, ahonnan a tárhelyet is béreljük. Előfordul, hogy ahonnan a tárhelyet béreljük nem biztosít, olyan domain címet, amire nekünk szükségünk lenne (pl.: csak .com végződésű címeket értékesít) vagy sokkal értékesíti, mint más szolgáltató. Ebben az esetben lehetőségünk van máshonnan bérelni a domain címet és máshonnan a tárhelyet, majd a kettőt manuálisan összekötni. Mi ingyenesen segítünk ebben is!. Ahogy korábban már többször is hangsúlyoztunk oldalunkon, minden weboldal megrendelés mellé, díjmentesen segítünk tárhelyet és domain címet választani, segítünk a telepítésben és a betanításban.


Szerencsére sokan tisztában vannak azzal, hogy a weboldal elkészítése az egy egyszeri költség, de minden weboldalnak van egy úgynevezett fenntartási költsége. Ez elősorban a tárhely és a domain bérleti költségeiből tevődik össze. Ha csak nem a saját számítógépünkön futtatjuk a weboldalunkat, akkor bizony keresni kell egy szolgáltatót, aki biztosítja nekünk a hostingot vagy másnéven a tárhelyet, ennek a havi költségei 500 Ft-tól kezdődnek, határ pedig a csillagos ég, hiszen minden weboldal más és más, ezáltal változó, hogy mennyi erőforrást igényelnek. Egy havi 10.000 látogató kezelő egyszerű oldal tárhelyének költségei 400 Ft és 1500 Ft között mozognak. Ha minimum 100.000 látogatót szeretnénk fogadni, akkor havi 1200 Ft és 3000 Ft körüli árszabással kell számolnunk. Érdemes arra odafigyelnünk, hogy első megrendelés esetén, mindig olcsóbb a tárhely, mint megújításkor, ezért célszerű hosszútávra, évekre előfizetni, legelőször. A domainek ára nagyjából 1500 Ft és 6000 Ft között mozog éves szinten. A költség itt is drágább megújításkor, mint az első előfizetés alkalmával. A brworks.hu például az első 2 évre mindössze 1900 Ft volt.
A weboldalt karban is kell tartani, rendszeresen frissíteni. A karbantartási költségek szintén változóak, attól függően, hogy mennyit kell vele foglalkozni. Természetesen a weboldal kezelését te magad is végezheted, amennyiben időd megengedi és magabiztosan kiismered magad a honlapon. Nálunk a weboldal karbantartás átlagosan 25.000-100.000 Ft között mozog havi szinten.


A megrendelés részleteiről itt tudsz tájékozódni.


Nem kell aggódnod! Amennyiben félted az ötletedet, akkor mielőtt bármit is felvázolnál előttünk, írunk egy titoktartási nyilatkoztatot, majd csak ezt követően kezdődik meg a weboldal készítés.


A reszponzivitás azt jelenti, hogy az eszköz tökéletesen megjelenik minden eszközön. Szokták mobilbarátnak is nevezni, de mi nem csak mobiltelefonra szeretnénk optimalizálni a weboldalainkat. A honlapkészítés során, mi mindenféle további költségek nélkül úgy készítjük el a weboldalakat, hogy azok tökéletesen jelenjenek meg minden eszközön, legyen szó PC-ről, telefonról tabletről, Tv-ről, Windows vagy Apple operációs rendszerről.


Természetesen! Minden weboldalhoz kizárólag jogtiszta képeket használunk fel, ezeket, pedig különböző oldalakról szerezzük be melyekhez előfizetésünk van. A képekért ügyfeleinknek nem kell fizetnie, mi ezeket ingyenesen biztosítjuk.


Ahol neked a legkényelmesebb. A weboldakészítéssel kapcsolatos megrendelések és egyeztetések, szinte mindig online történnek, hiszen ez mindannyiunk számára a legkényelmesebb, egyikünknek se kell utazással töltenie az idejét. A platformok tekintetében szintén ügyfeleink igényeit követjük és azt használjuk, amiben ők leginkább otthon érzik magukat. A leggyakrabban használt kommunikációs platformok általában Zoom, Teams és Google Meet. Szintén megszoktunk adni egy telefonszámot és email címet is, amin keresztül heti hét napon keresztül elérhetőek vagyunk. Amennyiben ügyfeleink mindenképpen személyes találkozót igényelnének, természetesen az is megoldható, elsősorban Pest megyében.